Dagbok

Stallets dagbok

Värmen är tillbaka om än i något mer lagom form. Det som är största problemet just nu för hästarna är inte att det är varmt utan de där vidriga bromsarna som i år är gigantiska och ettriga. På morgonen är det rätt okej, men nu idag när graderna och solen steg så blev det ganska besvärligt för hästarna att värja sig. 
När de travar och cantrar så är det helt lugnt, det är just skritta som inte är helt lätt just nu och man får försöka planera med tidiga turer så gott det går samt insektsspray (där är det viktigt att man har en som inte har karens för doping).
Idag var det blandad träning där de flesta höll mellantempon eller lite raskare och några gick raskare. Hästarna skötte träningen fint och de såg bra och starka ut.
Det var också startanmälan idag till Jägersro nästa onsdag och då har vi Beach Road One och Perfect Girl Ester som startar. De kom i lopp 1 respektive lopp 3 vilket gör att vi kan komma hem i hygglig tid eftersom det är lunchtävlingar. 
Beach Road One har nu två andraplatser i sina dirttrackstarter i år och han har tidigare gjort bra lopp på Jägersro, var bl a fyra endast två längder slagen förra året i Malmö Stads Pris (Derby Mile). Dock kan han vara lite svår att resa med (inte att vara på annan plats utan själva transporten) och där har jag lite funderingar och planer för att göra det så bra som möjligt.
Perfect Girl Ester har nu två gånger i rad tappat start och nu har vi en ny och förhoppningsvis fungerade plan i samråd med starter Tove om hur det ska gå till för att hon inte ska bråka i boxarna denna gång.
Detta är ju på onsdag i nästa vecka och först laddar vi så klart för söndagens tävlingar på Bro Park där vi har fyra starthästar.

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1