Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi i Malmö efter en lång dag, men en mycket smidig resa. Dagen inleddes med träning som vanligt samtidigt som vi var igång med packning och förberedelser inför resan. 
Dhakota och Timo Nurmos fick lunch lite extra tidigt så de skulle hinna äta i lugn och ro innan vi åkte. Vi hade siktet inställt på att komma iväg klockan 12 och det hann vi nästan, det blev något senare men inte mycket.
Resan gick jättebra, det var köer pga vägbyggen i Norrköping men vi hittade en annan väg där och lyckades köra runt köerna. Det kändes minst sagt bra att köra upp precis där vägbygget slutade och trafiken flöt på igen, att bli stående med hästar länge när trafiken knappt rör sig är aldrig roligt (nu är ju köer överhuvudaget inte så skoj heller...).
Väl framme på Jägersro blev det promenad med hästarna som båda rest fantastiskt bra, lugna och oberörda klev de av transporten. Efter fix av boxar, fodring och pyssel kom vi till slut iväg mot hotellet och en sen middag. 
Nu är det uppladdning inför en otroligt spännande dag imorgon även om våra hästar är lite mer outsiderbetonade. 
Jag har uppdaterat med kommentarer angående morgondagens starthästar och det hittar ni som vanligt under fliken Starter (& Resultat). Det är nu också som utlovat uppdaterat med nya bilder och det finns under fliken Veckans Bilder. 
Heja på oss imorgon!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1