Dagbok

Stallets dagbok

En del raskare träning idag och hästarna såg mycket fina ut när de ökade på. Att stå och se dem komma över upploppet i snabbt tempo är något jag aldrig tröttnar på, tvärtom ger det alltid en känsla av förväntan och förhoppningar.
Morgondagens starthästar tog det lugnare idag som de brukar dagen innan tävling, imorgon har vi ju sex starthästar fördelade på fyra lopp.
Senaste tävlingsdagen hade vi många fina chanser, men även om några hästar gjorde bra lopp så var det många som underpresterade. I de flesta fall berodde detta troligtvis på att gräbanan för dagen inte hade bra fäste, ytlagret släppte. Det var många hästar (inte alls bara några av våra) som hade svårt att hantera det och som inte alls fungerade.
Nu är det för våra hästar endast dirttrack som gäller imorgon och det känns ju bra. Trots det så är det naturligtvis så att en viss osäkerhetskänsla infinner sig när hästarna förra gången inte presterade som vi hade förväntat. Vi får hoppas att det blir framgångar imorgon istället, men så klart hade man varit mer självsäker om vi haft en toppendag förra gången. Man är aldrig kaxigare än sitt senaste resultat, det går fort nedåt och även lika fort uppåt i den här sporten.
Jag har uppdaterat med kommentarer angående morgondagens starthästar och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1