Dagbok

Stallets dagbok

Det var mest mellantempon som gällde idag för de flesta hästarna. Det var ju många av dem som startade i söndags och dessutom kommer några av dem starta igen kommande onsdag. Så nu håller de igång och joggar i hyfsat tempo, de behöver ingen hårdare träning med så pass kort tid mellan starterna. 
Fredagar är ju oftast något av en lite-lagom-tempo-dag så där. Jag tycker det är viktigt mentalt för hästarna att det är dagar då de kanske vill gå lite mer än de får, att de skrittar av banan och tycker att "det där var ju lite löjlig träning och väldigt enkelt för mig". Det är bra med viss variation.
Dagen flöt på fint och vi jobbar också vidare med våra extraprojekt som just nu är frisering av manar samt storstädning av rummen i servicebyggnaden (där kök, kontor mm finns), vi jobbar med detta litegrann varje dag när tid finns. Gällande manarna så är nu mer än hälften klara och målet är att vi blir klara med alla under nästa vecka.
På hemvägen blev det också en riktig köpsväng för mig, det var vattenspridare till walkern som skulle inhandlas, det var en väldans massa olika saker till stallet och hästarna som behövdes samt ett stopp för att köpa nya blommor till stallet. Penséerna vi planterade tidigt i våras har liksom gjort sitt och det gick fort från fina blommor till väldigt tufsiga, fula och överväxta. De där blomlådorna sitter ju precis vid entrén till vår stallgård och jag tycker det ger ett fint intryck där med snygga blommor och imorgon ska det ordnas till igen.
Imorgon tränar vi vidare som vanligt och rapport kommer naturligtvis som alltid här!



Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1