Dagbok

Stallets dagbok

Hett som en bastu idag! Vi hade fem turer att rida och det är svårt att hinna träna alla hästar innan värmen blir alltför besvärlig. Vissa hästar klarar det här hur bra som helst och andra påverkas en hel del.
Enligt väderprognosen så verkar den här värmen stanna hela veckan och vi får planera så bra som möjligt för att genomföra träningen i acceptabla grader. 
Dagens träning bestod mest av mellantempon eftersom det var raskare tempon på gräset igår. Den enda som gick snabbare tempo idag var Chizhou som siktar på start om ett par veckor och hon börjar se redo ut nu.
En häst som ska bli spännande att se när hon väl är klar är Perfect Sister, som ju är syster till Perfect Girl Ester. Hon har växt under en tid, men nu börjar man se vilken fin häst hon kommer bli, lik sin syster eller kanske ännu finare? Ester var inte så tidig som tvååring, men kom till start under hösten och något liknande scenario är troligt här med. En häst väl värd att vänta på. 
Apropå tvååringar så kvalar vi vår första tvååring i år på söndag och fina Chamori är något helt extra och vi har så stora förväntningar på henne under det här året (och framåt så klart). Nu är det ju bara ett kval, men det ska ändå bli roligt att se henne i dressen och i ett slags tävlingssammanhang i alla fall. Som en liten försmak helt enkelt.
Imorgon är det lugnare på träningsfronten och lite annat pyssel i stallet som står på programmet.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1