Dagbok

Stallets dagbok

Lite extra tidig uppstigning idag för att vara lite extra tidigt i stallet eftersom vi skulle hinna undan med alla stallbestyren i god tid innan det var dags för träningen. Idag var det nämligen grästräning kl 7.30-9.30 och vi hade tre turer som skulle ut och träna där. Därför behövde vi hänga på låset när gräset öppnade så vi hann med alla de turerna i rätt tid.
Tidigare har det varit väldigt mycket restriktioner för vilka hästar som tillåtits träna på gräsbanan, men nu är det nya rutiner som gäller. I stort sett alla hästar får träna, men istället får man betala för det. 
Idag fick alla de som ska starta eller kvala på gräs på söndag känna på banan i ganska raska farter. Det var så roligt att se dem komma i friskt tempo över upploppet och inte minst för att de såg så fina ut, det var många plusintryck idag.
Efter de turerna var klara så blev det en fikarast och därefter var det dags för resten av turerna och även det gick utmärkt.
Idag var det då startanmälan till söndag och då har vi en minst sagt fullspäckad dag... Chamori kvalar och startar det gör: Perfect Girl Ester, Dhakota, Beach Road One, Sharp Eye, Bright Light, Mr Tooma Global, A Ragman och High Max. Jag minns inte när vi senast hade så här många startande på en och samma dag, men det ser vi verkligen fram emot.
Slutligen: Ett enormt stort GRATTIS till Angelika som idag tog körkort. I torsdags klarade hon teorin och idag uppkörningen, strålande arbetat!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1