Dagbok

Stallets dagbok

Tidigt imorse när vi som bäst höll på med de vanliga morgonrutinerna som att känna på benen och kolla tempen av alla hästar så fick vi besök. Det var vår nya banmästare för gräset Gordon som kom förbi för att tala om att en sprinkler på dirttracken fastnat och orsakat översvämning. Därför var dirttracken stängd för att de skulle kunna jobba med att torka upp banan samt att det inte var säkert att rida där. 
Bra gjort att snabbt åka runt bland stallarna och informera tränarna, på det sättet fick vi veta direkt. Vi brukar annars få sms med information när det är något viktigt, men det dröjde en stund innan det kunde komma ut.
Så då blev det träning på rakbanan istället, inte som planerat men ibland måste man bara anpassa sig efter förutsättningarna.
Eftersom vi idag hade Årsmöte i Svensk Galopps Fullmäktige så var schemat organiserat så jag skulle hinna se så många hästar som möjligt innan dess. 
Träningen flöt på fint och det var blandade tempon som gällde idag. När några hästar återstod var jag tvungen att ansluta till mötet istället.
Mötet var planlagt att vara mellan klockan 10 och klockan 13. Det drog dock väldigt ut på tiden och ett tag kändes det som att vi skulle vara klara först till midnatt typ... Till slut kunde vi bli klara och de viktiga beslut som skulle tas blev tagna efter många mer eller mindre ändlösa diskussioner. Det kan inte vara meningen att ett sådant möte ska ta mer än dubbelt så lång tid som beräknat.
Imorgon hade vi ju bara en kvalhäst, men hon har fått en anings skenben och får vänta till nästa tävlingsdag med kvalet. 
Så det blir alltså en dag utan starthästar imorgon, vi fokuserar istället för vår del på Jägersro på onsdag och Övrevoll på torsdag. Dock kommer jag vara i stallet och se tävlingarna därifrån vilket kan vara trevligt. Hoppas ni har en trevlig helg i det fina vädret!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1