Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det mestadels bättre tempon som gällde för hästarna. Det var inga snabbjobb full fart, men ändå lite extra raska canters och de skötte sig utmärkt och såg starka och fina ut allihop. 
Idag fick också de hästar som kvalar på söndag chansen att få bekanta sig med gräsbanan innan, så Hällmyrans Zahra fick galoppera runt och känna lite på gräset. Man vill ju inte gärna att kvalet ska vara första gången de beträder banan, så det var bra att vi fick gå ut där idag.
Egentligen var ju planen att även Chamori skulle ha kvalat på söndag, men vi väntade på ett papper från Frankrike och idag kom det äntligen. Så nu är allt klart och inregistrerat och hon kommer att tävla i precis omvänd dress som Timo Nurmos och A Ragman, dvs samma mönster men lila där deras är vit och vit där deras är lila. Det är delvis samma ägare, men absolut inte helt samma. Jag tror att den där dressen kommer bli jättefin!
Det var idag startanmälan till på onsdag på Jägersro då vi har Perfect Girl Ester och Dhakota till start där och jag tycker det ser ut som passande lopp för dem.
Dagen efter har vi ju Timo Nurmos i Norge, men den startlistan kommer väldigt sent, först på tisdag kommer den ut och det ska bli intressant att se hur loppet blir. Det är absolut inget gratislopp för honom utan tvärtom ganska tufft att starta i en handicap mot äldre hästar så här tidigt på året som treåring och med så pass hög handicap som han har (86). Syftet är dock främst att få en start på Övrevolls bana inför Norsk Derby som är hans bästa derbychans samt att få ett lopp i kroppen inför Svenskt Derby som rids den 12 juli.
Det blir ju hans första start sedan andraplatsen i Dubai i februari och det känns otroligt spännande med de här storloppen som vi har framför oss nu under sommaren.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1