Dagbok

Stallets dagbok

Vi tränade som vanligt idag, men att det ändå är Påskafton tycker jag ändå borde firas litegrann. Normalt sett hade vi nog organiserat något trevligt med de ägare som brukar vara på plats på lördagar, men just nu är ju inget som vanligt som bekant. Vi fixade mat för alla oss som jobbar eller rider i stallet och vi var klara lite tidigare idag och åt en gemensam påsklunch med ägg, lax, sill, köttbullar och tårtor mm. Gott och trevligt i all sin enkelhet och det är roligt när vi kan göra saker tillsammans.
Dagens träning var åt det mestadels raskare hållet och blandat på dirttracken och rakbanan. Imorse var rakbana 2 inte så bra pga att det varit minusgrader på natten. Däremot var rakbana 1 fin, den har inte samma sammansättning av sand. Så då kördes den och öppnades, det var ju väldigt smidigt och bra.
De senaste dagarna har Wolfram varit vid banorna och tagit en del bilder. Även om ägare ska hålla igen på besöken i stallarna så är det ju inget som hindrar att man tar sin bil till banan och tittar på träningen så länge man håller sig utomhus och på lite avstånd, ett tips för de som längtar efter ett besök.
Det blev jättefina bilder på några av våra turer (medan andra turer inte reds när han var på plats), så nu har jag idag gjort en uppdatering på Veckans Bilder med bara dessa, så kolla in där!
Ha en fortsatt trevlig påskhelg!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1