Dagbok

Stallets dagbok

Idag kom startlistan till nästa onsdag då vi har våra första starthästar för våren. Vi har House in Order i en Guldhandicap över 2100 meter. De senaste två starterna har han gjort fina lopp med en seger och en kort slagen fjärdeplats, båda dessa starter över 1600 meter. I mitt tycke är längre distans ett plus för honom och vi får se hur långt han räcker i meriterat motstånd med 83 i handicap som han har numera.
Vi har också Kew Bridge och Shylock i samma lopp och för båda är det årsdebut, de startade senast i november. De ser jättefina ut i träningen, men går säkert framåt med ett lopp i kroppen båda två även om det kan räcka en bit så här direkt. Här har då Fredrik valt att rida Shylock (och PA rider Kew Bridge). Jag kan säga att det var ett enormt svårt val för Fredrik, det tog ända från anmälan förra måndagen tills det nu precis var dags för startanmälan innan han bestämde sig. Det är alltså inte så lätt att säga vem av dem som har bäst chans.
Loppen kommer även denna gång ridas utan publik och kan ses på atg.se.
Dagens träning gick utmärkt, några turer reds på dirttracken och resten på rakbanan. Det är olika slags banor och några hästar passar bättre att träna på ena banan och några på den andra och här testar vi oss också fram emellanåt och utvärderar. Jag tycker det är strålande att vi har flera olika möjligheter med banor, en tävlingsbana i form av dirttracken och där finns också startboxarna. Vi har då också två rakbanor samt massor av gräsfält där vi kan galoppera hästarna och även hoppa dem lite faktiskt om man vill det. De här variationerna vi har möjlighet till är verkligen något att vara tacksam för!
Imorgon inleds påsken, men vi kommer träna på som vanligt varje dag ändå.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1