Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det utlovat vårväder, men det kändes åt det kallare hållet imorse. Under förmiddagen steg dock graderna fort och vid lunch var det närmare 14 grader, fantastiskt härligt!
Rakbanan var stängd för underhållsarbete idag och då blev det träning på dirttracken istället. Måndagar betyder höger varv där, något vi har lyckats glömma bort mer än en gång... Idag var vi dock duktiga och red i rätt varv redan från första turen, än är inte undrens tid förbi... ;)
Hästarna tycker det är lite roligt med variationen av varv, men samtidigt ser man dem inte lika bra, när de passerar på upploppet har de precis satt igång och går ännu i lugnt tempo. Det man vill se på slutet är hur pass lätt i hand de går och hur de ser ut då, men det är ju långt bort på bortre långsidan och man har inte alls samma uppsikt. Dock är det här bara en gång i veckan och det är nyttigt att träna i andra varvet emellanåt.
Tobias jobbar vidare inne i stallet än så länge, men hans finger har blivit mycket bättre de senaste dagarna. Vi har fått väldigt mycket städning, sortering, krattning mm gjort sedan han började jobba med endast stalltjänst hela dagarna. Ordning och reda är något jag verkligen uppskattar och eftersträvar, det känns skönt att vi hunnit med det där lilla extra man inte alltid prioriterar, hästarnas träning och skötsel kommer ju alltid först.
Imorgon öppnar rakbana nr 2, den bana till höger som legat plattad under vintern och som nu är redo för träning igen. Samtidigt kommer den vänstra banan hållas stängd för underhåll ett tag. Vi kommer blanda träning på rakbanan och dirttracken imorgon.


Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1