Dagbok

Stallets dagbok

Tio minusgrader imorse! Visserligen var vi beredda eftersom vi hade kollat in väderprognosen, men det var verkligen iskallt. Solen dök dock upp tidigt och graderna steg ganska raskt under förmiddagen som tur var.
Jag hade befarat innan att banorna kanske inte skulle vara bra med så kalla grader, men dirttracken hade nog körts flitigt under natten, inga som helst klumpar fanns där så nästan alla våra turer reds där.
Endast sista turen för dagen red vi på rakbanan, då hade solen värmt så pass länge att även den banan var fin. Det blev en lite äventyrligare tur, fyra rådjur (eller kanske hjortar?) stod tvärsöver banan när Eye for an Eye och Sharp Eye (många Eye där...) kom cantrande. Både hästarna tvärbromsade när de såg dem, men rådjuren däremot blev inte ett dugg imponerade utan stod lugnt kvar. Fredrik och Angelika fick vifta och hojta en bra stund innan flocken behagade flytta på sig... :)
Efter sista vanliga turen för dagen var riden så tog vi även en tur runt stallet med Perfect Sister, som en repetition. Hon kom in i träning senare än de andra tvååringarna och har ridits en hel del och kommit så långt att hon cantrat på rakbanan några gånger. Därefter kom hon in i en växtperiod samtidigt som hon fick en förkylningssläng, så hon har haft ledigt ett tag. Nu är det dags att träna vidare och efter några dagars igångsättning med longering så tog vi då en kort tur idag och hon skötte sig mycket bra. Nu är det bara att träna vidare!
Inifrån stallet kan jag rapportera att Tobias jobbar vidare och får vänta med ridningen i alla fall under den här veckan. Hans finger är bättre, men ännu inte bra nog. Vi kör vår laser på hans hand varje dag för att hjälpa till med läkningen och kanske kan den bli tillräckligt bra för ridning nästa vecka, vi får se. 
Imorgon är det en lugnare dag på träningsfronten efter två dagars raskare träning.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1