Dagbok

Stallets dagbok

Hallå, vart tog våren vägen? Idag var det otroligt märkligt väder med snö och blåst blandat med kortare stunder av sol, fram och tillbaka mest hela förmiddagen.
Enligt väderprognosen ska det bli åtta minusgrader i natt och därmed känns det lite osäkert hur pass bra banorna blir imorgon. Så idag tränade vi på raskare med en hel del av hästarna, det är möjligt att det endast blir lugnare tempon imorgon om det blir löst underlag av kylan.
Glädjande i alla fall att från och med onsdag och så långt fram man kan se (tiodygnsprognosen) så är det rejält med plusgrader både på dagen och natten, det ser vi fram emot.
Idag var det både startanmälan och anmälningar. Startanmälan till söndag och då har vi endast Label Black eftersom Haweswater får vänta ett par veckor. Anmälningar till nästa tävlingsdag på Bro Park och det är onsdag den 15e. Där har vi House in Order, Kew Bridge, Shylock och Eye for an Eye anmälda. Ännu fler väntar veckan efter (den 22a) så nu kommer hästarna igång här vartefter de har lämpliga lopp. Kan nu bara våren dyka upp lite mer konstant också så vore det mycket bra!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1