Dagbok

Stallets dagbok

Något mer återhållsam träning tempomässigt gällde idag, mellantempon eller lugnare för de som cantrade på banan. Några av hästarna gjorde vi lite alternativträning med och red dem på volten som ligger precis utanför ingången till banan. Där fick de jobba lugnt och uppmjukande, mera åt dressyrridningshållet faktiskt. Bra för dem att få göra något annat någon gång emellanåt både för kropp och psyke.
Vår tandläkare jobbar vidare varje dag med hästarna och imorgon är det dags för de sista hästarna för den här gången och då är samtliga genomgångna och fina i tänderna vilket känns bra inför säsongsstart.
Avslutar dagens inlägg med en kort rapport från arbetet med underhåll av banorna: Allt har tydligen gått fortare än beräknat enligt utskick. Så redan kl 11 idag öppnade rakbanorna och samtidigt stängde dirttracken och direkt inleddes arbetet där. När vi efter avslutat arbete för dagen var ute och promenerade våra hundar på gräsbanan jobbade de för fullt med dirttracken och imorgon är den stängd, så då gäller rakbanorna för träning.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1