Dagbok

Stallets dagbok

Full aktivitet som vanligt idag, turer från tidig morgon till lunch och hästarna tränar på utmärkt. Vi hade en tur på dirttracken och övriga på rakbanan och båda banorna är i mycket bra skick. 
Angelika åkte till England i fredags ett par dagar för att avsluta en del praktiska saker med boende och annat som hon hade kvar att fixa. Den resan har varit inplanerad sedan hon började, men bara sedan hon åkte har ju hela situationen med resande ändrats fort. Idag skulle hon tillbaka igen, men med endast någon timme kvar till avgång ställdes flyget in. Det var i det sista osäkert hur hon skulle ta sig hem, men sedan blev hon ombokad till ett flyg sent ikväll och jag har fått besked om att hon kom iväg. Inte roligt att befinna sig utomlands nu och inte veta om man tar sig hem, flygbolagen har så klart inte råd att flyga nästan tomma plan hela tiden så det mesta ställs ju in.
Idag jobbade Amanda istället vilket var toppentrevligt, annars kommer hon oftast och rider på lördagar men har haft extra möjlighet nu att hoppa in när det behövs.
Jag utlovade igår nya bilder från träningen och har nu uppdaterat med blandade träningsbilder och ni hittar dem under fliken Veckans Bilder så kollla in där!
Jag brukar ofta här påminna om att vi också har Instagram och Facebook (ni kan komma direkt till våra sidor om ni klickar på de ikoner vi har här på sidan, de ligger längst upp om ni tittar via dator och längst ner om ni tittar via mobil). Jag vill också slå ett extra slag för att på både Instagram och Facebook finns ju något som heter Händelser/Stories där filmer/bilder endast ligger kvar i 24 timmar. Där uppdaterar vi i stort sett varenda dag med filmer från träningen och annat, ett sätt att hänga med i vår vardag.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1