Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen började med regn och därefter ännu mer regn som raskt övergick i snö. Det var inte så jättepeppande när vi red ut de första turerna, men sedan blev det bättre och till med sol framåt lunch.
Vi har mycket att rida nu och det kommer vara intensivt tills säsongen drar igång och hästarna börjar starta. Idag var det blandade tempon men mestadels lite raskare. Hästarna var glada och pigga, träningssugna efter en ledig dag från arbete. Jag tycker hästarna ser väldigt fina ut både i kroppen och träningsmässigt. Varje häst har sin egen plan för start, men vi kommer inte stressa utan se till att de är redo när de ska starta, de kommer komma igång mot start vartefter under april månad.
Hela arbetsdagen gick utmärkt och vi hann med allt som vi skulle; det vanliga stallarbetet, träningen, skötsel och pyssel samt att vår hovslagare arbetade under förmiddagen. 
Fredrik var tillbaka och red idag, han kom hem från Dubai i onsdags men har varit hemma över helgen av säkerhetsskäl. Skönt att ha honom i stallet igen, men jag tror han längtade tillbaka till varmare väder när snön yrde imorse... :)
Imorgon siktar jag på en ny bilduppdatering med blandade bilder från träningen!


Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1