Dagbok

Stallets dagbok

Vilken vårfeeling idag! Sju plusgrader direkt på morgonen och efter några timmar sken solen från en blå himmel och hela känslan var att nu är verkligen våren på väg, så otroligt härligt.
Rakbanan var utmärkt och där tränade våra samtliga turer. Det var blandade tempon fast mest åt det raskare hållet och hästarna såg fina ut och skötte sig bra, några var lite extra måndagspigga.
Jag missade häromdagen att berätta att vår stallkatt Frankie äntligen kom tillbaka efter 14 dagars "rått-turné". Han har försvunnit iväg tidigare, men då har det varit sommar och varmt. Vi har varit oroliga och letat och ropat men utan resultat. Men så i fredags morse dök han upp från tomma intet och var lite tovig och trött. Nu har vi hållit honom instängd i ett par dagar för att han ska få äta upp sig, sova ut samt framför allt att man bryter det där mönstret att sticka ut, han får lugna sig lite.
Idag såg han ut som han ville gå ut igen, så nu släppte vi ut honom i solen på lunchen och vi får hoppas han håller sig i närheten nu.
Imorgon är det dags för hemgång från Dubai, tidig morgon lastas hästarna och körs till flygplatsen där de lastas in i planet. De kommer flyga via England och sedan landa imorgon eftermiddag i Köpenhamn. Tobias möter upp där för att ta emot Timo och därefter körs hästarna till Jägersro för övernattning. Onsdag morgon åker de mot Stockholm och Bro Park och beräknas anlända framåt eftemiddagen. Spännande att få hem honom igen, det ser vi fram emot!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1