Dagbok

Stallets dagbok

Någon minusgrad imorse gjorde att de två första turerna reds på dirttracken, vi inväntade harvning av rakbanan innan vi red där. När första turen på morgonen hade passerat mål så såg vi andra hästar komma ut på banan- i andra varvet. Hoppsan, vi hade visst helt missat att det är högervarv som gäller på måndagar... Ingen skada skedd, det gick jättebra och till nästa tur lyckades vi rida i rätt varv också... :)
Tobias var tillbaka i stallet idag, förra veckan hade han semester för att hinna "landa" lite efter Dubai samt spendera tid med sin nya valp Prosecco. Nu är Hundpatrullen rejält förstärkt eftersom även jag har skaffat en hund till, Harry. Så det är två valpar som härjar för tillfället.
I genomgången av hästar återstår nu två stycken och här kommer då dagens häst:
High Max- hade vi stor tro på från början, men han var en besvikelse många gånger. Så hittades ett halsfel och han opererades. Han kom sedan tillbaka rätt fort, fick först ett lopp i kroppen över lite för kort distans och var trea. Därefter blev det en överlägsen seger i joggingstil och det gladde oss lite extra att ägarna som satsat på operation fick utdelning för det så fort.
I år har han startat en gång och vi var bergsäkra på seger innan. Han hade tränat som en häst i Guldklass och verkligen imponerat. Dock fungerade han inte alls och Fredrik sa direkt att han kände att något störde hónom. Vi hittade en del saker som var enkla att åtgärda och nu ser han strålande fin ut igen. Jag hoppas verkligen att han kan visa lika bra i lopp som i träning, gör han det så kan han klättra långt upp i klass. Han har en kapacitet som ligger väldigt mycket högre än hans handicap och kan få ett spännande år.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1