Dagbok

Stallets dagbok

Normalt på lördagar brukar det ju vara fullt med folk hela dagen. Nu är det sportlov och det märktes verkligen, vi var betydligt färre än vanligt. Det var så klart en del ägare på plats, men inte alls lika fullpackat som det brukar vara. Ganska mysigt blev det ändå, nu var vi 11-12 personer vid fikat mot normalt ibland nästan det dubbla. Jag gillar ju när det är fullproppat och det är många konversationer på en gång, men det här var jättetrevligt det med på ett lugnare sätt.
Dagens träning gick bra i blandade tempon och hästarna ser mycket fina ut. Jag är överlag otroligt nöjd med hur de ser ut i träningen och hur långt de har kommit med träningen. När man står vid sidan och ser dem galoppera förbi så längtar man tills vårsäsongen ska sätta igång.
Igår fortsatte jag ju genomgången av hästarna inför säsongen och två hästar återstår. Som vanligt tar vi lite lugn helg nu och de sista kommer då alltså på måndag och tisdag.
Nu är det fullt fokus på sista deltävlingen av Melodifestivalen ikväll, final om två veckor!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1