Dagbok

Stallets dagbok

Imorse var det kyliga fyra minusgrader och den där våren jag babblade om häromdagen kändes långt borta. Dock steg graderna under förmiddagen och vid lunch var det flera plusgrader igen, det uppskattas!
De första turerna red vi på dirttracken, men så fort rakbanan var körd en gång så blev den bra och vi tränade sedan övriga turer där och det gick fint.
Propositionerna för april och maj finns nu ute och planeringen för lopp har inletts, när och var varje häst ska göra sina första starter. Tiden går fort och det dröjer inte så fasligt länge förrän vårsäsongen är igång.
Jag insåg idag att i den här genomgången av hästar som vi gjort så har jag ett fåtal kvar att skriva om. Från och med imorgon så kör vi de sista hästarna för den här gången!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1