Dagbok

Stallets dagbok

Idag hjälpte vi till med ett test. Det nya positioneringssystemet från I Reality har ju varit på gång under en längre tid och de har vad jag förstår finslipat detaljerna för att det ska fungera prickfritt när det börjar användas till våren. 
Nu vill de börja göra tester i träning för att kolla av allt ytterligare. Tempot vi gick i spelade ingen roll, så vår träning påverkades inte ett dugg av att vi ställde upp. Den enda skillnaden var att hästarna i den turen hade nummerlappar på sig när de reds.
Allt hästarna gjorde registrerades; hur fort varje häst gick mellan varje 200-meters påle, hur de förflyttade sig i sidled, ja exakt hur de rörde sig och hur fort.
Det kommer testas en gång i veckan fram till vårpremiären och det ska bli oerhört spännande att se hur det blir när det börjar användas på riktigt!
Träningen idag gick utmärkt och hästarna skötte sig fint, några är väldigt taggade. Det känns som att våren är på gång fast vi bara är i mitten av februari, det kanske är det som piggar upp dem lite extra?
Imorgon siktar jag på en ny bilduppdatering här på sidan!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1