Dagbok

Stallets dagbok

Idag var ingen vanlig dag, idag var Angelikas första arbetsdag hos oss efter 2,5 års arbete i Newmarket, England. Vi är så glada över att hon är tillbaka hos oss! Hon var duktig redan innan hon åkte, men det syns tydligt hur mycket hon har utvecklas ridmässigt och det såg mycket bra ut i alla turerna hon red.
I övrigt idag var det en del omflyttningar som gällde. Jag gillar inte att byta boxar på hästar när det är säsong och alla är igång, det är lätt att man får en liten infektionssläng då även om ingen är sjuk, man rör liksom runt i bakteriefloran när man byter platser. Så nu när det är tävlingsuppehåll och vi har sålt ett par hästar som ridhästar så passade vi på att göra de omflyttningar vi ville göra. 
Det blir alltid liv i luckan när det blir nya "rumskamrater", speciellt hingstarna (läs House in Order och Stureplan som är ledarna i stallet) reagerade mycket i början, men de vänjer sig fort.
Det blev en intensiv men bra dag!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1