Dagbok

Stallets dagbok

Hyfsat tidig uppstigning imorse (speciellt som man i viss mån fortfarande är inställd på svensk tid som ju ligger tre timmar bakom) och så direkt till stallet som vanligt på morgonen. 
Idag fick Fredrik rida Timo Nurmos och det såg bra ut i något lugnare tempo. Det är som alltid lika roligt att stå där vid banan och kolla in alla hästar som tränar. När man sedan kommer tillbaka till stallet så hänger man runt vid stallet, tar en kaffe och snicksnackar lite. Det är hög mysfaktor på rutinerna här tycker jag.
På hemmaplan rapporteras allt bra, hästarna tränar på fint och de är på lite olika nivå just nu med träningen. Några grundtränar inför säsongen, tre stycken startar på söndag medan andra har startat under vintern och tar det nu en aning lugnare innan de sedan kommer träna på igen.
Närmare lunch kom sedan startlistan här i Dubai till på torsdag. Lopp 2 är det som gäller och loppet rids lokal tid kl 19.05, dvs svensk tid kl 16.05.
Tretton startanmälda och han fick spår två. Jag hade kanske hellre velat ha lite längre ut, men på gräset är det mindre viktigt.
Kommentar om loppet och chanserna kommer som vanligt imorgon!

 

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1