Dagbok

Stallets dagbok

Det blåste ju rejält igår kväll och en hel del flygningar ställdes in under lunchen och eftermiddagen. Så lite orolig för om jag skulle komma iväg var jag allt. Iväg kom vi, men vi var nog ca 45 minuter försenade pga blåsten och det gjorde att jag inte hann fram i tid för att se träningen imorse. När jag anlände var träningen klar och det var fullt fokus på att beta gräs.
Alla flygningar jag gjort fram till i år har varit med Norwegian. Jag gillar inte den där snålattityden som de har, att precis allt kostar. Man betalar extra för väska och nu till och med extra för handbagage om det är lite större. Maten kostar, de bjuder absolut inte på någonting. 
Denna gång var biljett med Emirates bästa pris och vilken skillnad! Ingår incheckning av väska, alla har egen tv-skärm framför sig. Tre rätters middag utan extra kostnad och de har en meny som delas ut och som man beställer från. Kudde och filt samt hörlurar vid varje plats. Magisk skillnad om ni frågar mig!
Träningen hemma fick jag positiva rapporter om, det verkar ha gått utmärkt. Det var också startanmälan idag till vinterns sista tävlingsdag och vi har då tre som startar. Det är Haweswater och Label Black i samma lopp samt Eye for an Eye som får göra en start till innan det blir vinteruppehåll
Här i Dubai kom anmälningslistan ut till torsdag och så klart är motståndet tufft, men det kunde varit värre. Imorgon kommer startlstan, hoppas vi har mer tur med spårlottningen denna gång.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1