Dagbok

Stallets dagbok

Där fick jag för att jag babblade om hur härligt det var med plusgrader hela vintern... Imorse var marken hårdfrusen och det blåste kallt. Enligt väderprognosen så ska det här med kalla nätter hålla i sig ordentligt under veckan och bli till och med kallare, men på lördag ska plusgraderna vara tillbaka igen och vi längtar redan.
Det blev träning på dirttracken idag och på måndagar är det högervarv som gäller där. Hästarna skötte sig bra och såg fina ut i varierande tempon åt det något raskare hållet.
Idag kom också startlistan till söndag, då har vi endast en starthäst och det är Eye for an Eye som debuterar. En jättefin häst som växt och tagit tid på sig, det ska bli spännande att se henne tävla nu.
Det var också anmälningar till sista dagen för vintersäsongen och det är då nästa söndag, den 16e, där har vi några hästar anmälda. Vi har endast startat ett fåtal nu under vintern och övriga siktar på april och vårsäsongen.
Jag gjorde ju en genomgång av hästarna inför säsongen här på sidan och har fortfarande kvar de nyblivna fyraåringarna. Jag börjar med dem från och med imorgon så på återhörande då!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1