Dagbok

Stallets dagbok

Så var man raskt tillbaka i vardagen igen och idag var det träning som vanligt på hemmaplan. Någon minusgrad över natten och då var dirttrackbanan bättre än rakbanan, så det fick blir träning på stora banan idag. Det var blandade tempon och hästarna skötte sig jättefint. 
Det börjar också bli dags att sätta igång en del hästar som vintervilat och det kommer vi börja med i nästa vecka. Dhakota är en av dessa och eftersom han var av det knepigare slaget att rida in så är det säkrast att repetera litegrann innan han kommer igång. Idag blev det sadel på i walkern och han var helt vild när den kom på, hade "glömt bort" det där med att han en sadelgjord spänd runt magen... Han lugnade sig sedan, men det får bli en försiktig igångsättning där.
Även tvååringarna Snowfoot och Double Down har fått några veckors vila eftersom de växt en hel del, ganska mycket faktiskt. De ser jättefina ut i kroppen och har utvecklats massor. Idag hade de sadel på och så red vi dem en sväng inne i boxen bara, de var hur coola som helst och känns redo att träna vidare nu.
Vid fikat firade vi House in Orders fina seger i söndags med en jättefin och god tårta som delägare Marie hade med sig, vi var många på plats och det var hur trevligt som helst.
Imorgon är det inga inplanerade tävlingar på Bro Park pga att Prix d`Amerique körs i Paris och alla tv-sändningar fokuserar på det. Vi laddar istället för tävlingarna nästa söndag då vi har en del starthästar!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1