Dagbok

Stallets dagbok

Så har vi haft vår första starthäst i Dubai någonsin och vilken känsla det var, det var mäktigare än man trodde på förhand. Känslan att stå där i mitten av ledvolten och se honom skritta runt var inget mindre än fantastisk och hela den här upplevelsen sporrar bara till att jobba ännu hårdare, nästa vinter vill vi ha många fler hästar här.
Att han utsågs till Bäst Gjorda Häst i loppet var ju också jätteroligt, han glänste verkligen på alla sätt.
Precis som jag befarade (och skrev om igår) så fick han en chock av sprutet som är extremt svårt här. Loppet var 1900 meter och i de första 1600 meterna sprang han med huvudet upp och handbromsen i. Mitt på upploppet kommer han till slut ut och direkt axar han igång, men försent. Han blir ändå sjua och först utanför pengar, men det känns ändå surt att han inte kom ut mycket tidigare.
Vi får ändå vara nöjda med att han gör ett fint lopp med mycket mersmak i sin första start någonsin på dirttrack och Fredrik tyckte han klarade banan bra, dock inte sprutet. 
Nu fick han också ett lopp i kroppen inför nästa start om tre veckor och då är det gräs som gäller och helt andra förutsättningar.
Imorgon lunch åker Fredrik och jag hem igen och på lördag är det vanliga rutiner igen. Efter nästa start kommer Fredrik vara kvar i Dubai med Timo och Tobias åker hem.
På återhörande imorgon!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1