Dagbok

Stallets dagbok

Nu är jag här i Dubai! Flyget gick nära midnatt igår kväll och normalt sett landar man då strax efter klockan nio på morgonen lokal tid (dvs kl 6 svensk tid). Dock har det för tillfället blivit en ändring av flygrutterna för att undvika att passera Iran och Irak, så istället blev det en längre resa med mellanlandning i Cypern för tankning. Det tog en timme och tjugo minuter extra, men det känns väldigt värt att göra.
Man sover ju inte direkt bekvämt på flyg, så helt pigg är jag inte idag men ändå hyfsat. Jag hann lagom installera mig på hotellet och packa upp innan det var dags för att bege sig till stallet. 
De som jobbar i stallarna har boende ordnat av Emirates Racing, men det har inte tränarna. Jag har denna gång hittat hotell nära deras bostäder så jag lätt kan promenera dit och åka med till stallet på morgnarna och eftermiddagarna. Det är flera här som hyr bil som man kan få åka med i, men annars har de ordnat bussar som går till och från banan på bra tider. 
Det var väldigt roligt att se Timo Nurmos igen och jämföra hur han såg ut mot senast jag var här. även om jag fått många filmer under tiden. Jag tycker han ser jättefin ut och precis lagom i kroppen, varken för tjock eller för smal. Imorgon blir det ännu mer spännande att se honom ridas också. Banan har varit stängd pga allt regn ett tag, men ska nu öppna igen från och med imorgon. 
Hemma var det förutom den vanliga träningen även startanmälan idag. På söndag startar vi House in Order i en Silverhandicap samt Power of Attorney i ett amatörlopp. 
Jag ska ju fortsätta uppdateringen av hästarna, lovar att börja med det imorgon efter en god natts sömn!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1