Dagbok

Stallets dagbok

Årets första dag, nu börjar ett helt nytt år med nya förhoppningar, drömmar och målsättningar. För oss är det så klart extra spännande att för första gången ha starthäst i Dubai. Det har varit med i målsättningen länge eller snarare har det varit listat som en dröm att en dag ha häst där och nu har vi nått det vilket känns stort.
Hästarna har det otroligt bra på den fina anläggningen och så här långt har det bara gett mersmak att jobba ännu hårdare för att låta fler hästar få möjlighet att övervintra i värmen nästa vinter. 
Imorgon startar de första svenska hästarna och första loppet rids kl 15.30 svensk tid, men sändningen inleds säkert betydligt tidigare med intervjuer och från ledvolten. Googla Meydan Live Stream så är den översta länken squidtv, klicka på den. Då kommer två kanaler upp och där får man testa vilken man ska ha, det brukar vara engelska kommentatorer på den ena. 
Jag utlovade ju igår både en sammanfattning av år 2019 (som sedan igår också finns bildmässigt under fliken Veckans Bilder) samt en blick framåt för detta år och det kommer under de närmaste dagarna (skulle egentligen ha påbörjats redan idag, men får vänta en dag). 
Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton och en lugn och skön nyårsdag!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1