Dagbok

Stallets dagbok

Så var det lördag igen, dagarna bara flyger fram. Redan nästa söndag börjar tävlingarna på Bro Park igen, det här lilla uppehållet gick otroligt fort.
Idag var det svinkallt, fast egentligen inte om man jämför med hur vintrarna brukar vara. Fem minusgrader kändes ändå kyligt, ser fram emot nästa veckas plusgrader.
Det blev träning på dirttracken idag, när det är kallt och det behöver köras på nätterna så är det tävlingsbanan som körs i första hand så vid minusgrader är det den som är bäst.
Igår blev det raskare träning, även idag cantrade en hel del hästar på i friska tempon medan några andra gick något lugnare. 
Som vanligt på lördagar hade vi en hel del besök av ägare även om styrkan är aningens decimerad över jul och nyår med resor och annat. Några av dem hade till och med med nya juklappstäcken till sina hästar, de blev så fina! Alla våra hästar har så klart vintertäcken, men ett nytt och fint är ju alltid trevligt och hästarna verkade trivas i sina nya "kläder".
Imorgon blir det då sista tävlingsfria söndagen på ett tag, vi laddar för nästa helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1