Dagbok

Stallets dagbok

Inte det resultatet vi på förhand hade hoppats på idag. Banan som var geggig med vattenpölar uppskattades inte alls av High Max som såg sur ut redan från start. Han avslutade godkänt, men bara till en fjärdeplats och fjärran från vad han kan. 
Perfect Girl Ester var inte alls sig själv idag, här får nog jag ta på mig att vi borde ha avstått från den här starten. Planen var hela tiden att förra starten skulle vara den sista i år och hon har haft en lång säsong. Förhoppningen i förra starten var vinst och att det skulle räcka till att åka till Dubai, vilket det med stor sannolikhet också hade gjort under normala omständigheter. Hon var ju bara 1,5 längd från segern efter att Fredrik fått rida hela loppet utan stigbyglar. 
Så för att ta sista chansen att åka ändå behövde hon vinna det här loppet och vi bestämde oss för att testa det. Nu så här efteråt var det bara dumt att slänga in en start till, hon har nog efter det förra för henne hårda loppet börjat gå nedåt i form. Nu blir det vintervila och uppbyggnad inför nästa år. Vilken fantastisk säsong hon har haft och hon har alla möjligheter att höja sig ytterligare till nästa år.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1