Dagbok

Stallets dagbok

Förhoppningsvis sista dagen med minusgrader på ett tag. Åtta kalla grader på morgonen och inga superbra banförhållanden. Det blev lugn träning idag, första turen cantrade på banan men då den inte var så särskilt bra så blev det därefter travturer. 
Vid lunch hade graderna börjat stiga en hel del och var uppe på nollstrecket. Rakbanan har legat under snö och is de senaste dagarna men började köras när det blev mindre kallt. Än så länge återstår nog ett antal körningar innan den är bra igen, men med varmare väder i antågande borde den vara fin igen senast på torsdag, kanske imorgon.
Jag jobbar just nu med ett ton av papper som ska fyllas i inför resan till Dubai, det kommer nya saker varje dag. Det är så otroligt mycket saker som ska organiseras och styras upp, det är verkligen intensivt nu att hinna med alla hästar och träning som vanligt samt detta. Det är bara att jobba på och imorgon hoppas jag vara klar med det mesta för nu i alla fall.
Imorgon är det tävlingar på Bro Park och för ovanlighetens skull så har vi inga starthästar. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1