Dagbok

Stallets dagbok

Kall morgon och det var även idag dirttrackbanan som gällde för träningen. Den var precis som igår väldigt lös och hade en hel del klumpar i sig, små invändigt och större utvändigt. Om man höll sig invändigt och gick lugnt så gick det bra att träna på den, men det var mest jogging som gällde. 
Som tur är väntas varmare grader redan på onsdag, det verkar som att graderna så sakta börjar stiga redan imorgon. Efter tre dagars minusgrader är jag redan urless på vinter och kyla, så att det nu åter ska bli rejält med plusgrader känns minst sagt uppiggande.
Apropå plusgrader så är det nu spikat angående Dubai när hästarna reser ner. Nästa torsdag åker de till Malmö och på fredagen körs de över till Köpenhamn och flyger därifrån till Dubai. Det är alltså bara tio dagar kvar till avgång, otroligt spännande!
Idag var det startanmälan till söndag på Jägersro och då har vi High Max och Perfect Girl Ester till start. Det blir alltså årets två sista starter för oss eftersom det är Jägersros finaldag för i år. Bro Park har sista tävlingsdagen nu på onsdag, men då har vi för ovanlighetens skull inga starthästar. Där dröjer det dock inte länge innan tävlingarna drar igång igen, redan den 5 januari är det tävlingar igen.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1