Dagbok

Stallets dagbok

Regn, regn, regn. Hela natten hade det regnat och det bara fortsatte. På morgonen när jag inspekterade kändes rakbanan helt okej uppe vid början av banan, men blötare mot slutet. Tyvärr blev den snabbt sämre och efter harvning blev det hjulspår i den pga att den är så enormt mättad på vatten.
Dirttracken var även den övermättad på vatten, djup och geggig. Det är i det här läget snarare konstigt om banorna hade varit bra och vädret rår vi liksom inte på. 
Vi har haft bra förutsättningar hela året och inte ens behövt fundera på om det är bra banor för träning eller ej, det har varit självklart hela tiden. Så vi får väl stå ut med någon enstaka dag där vi är begränsade, vi testred rakbanan första turen och övergick sedan till travturer för de som reds.
Idag hade vi från Bro Park som ska åka till Dubai ett litet möte där vi planerade med transport, blodprov som ska in nu mm mm. Det är ju jättebra om vi kan göra en viss del av planeringen tillsammans för det är sannerligen mycket att tänka på och att fixa.
Imorgon är det klart osäkra förutsättningar för träning, efter allt detta regn väntas också snö samt kallare grader. Man får ha morgondagens planering lite öppen och börja med att kolla in banor och väglag.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1