Dagbok

Stallets dagbok

Inte den mest framgångsrika resan i år direkt... Chizhou blir struken av banveterinären (här väljer jag att avstå att kommentera mer än att hon inte direkt är den första hästen som blir utskickad på Jägersro...) och där försvann en väldigt bra vinstchans. Kew Bridge fick ett lopp i väl hårt tempo och dessutom trivdes hon ínte helt på den snabba banan, så det blev en fjärdeplats idag. 
Så här är det, ibland går inte allt som man tänkt sig och det får man ta. Sedan är det så klart extra segt när man också reser och ska spendera många timmar fram och tillbaka i transporten, de resorna går så mycket lättare när det gått bra. Vi ska dock inte klaga, vi har haft mestadels fina resultat på våra resor i år och åkt hem glada och nöjda. 
Det är bara att ladda om för nästa tävlingsdag som är på Bro på söndag. Imorgon träning som vanligt!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1