Dagbok

Stallets dagbok

Fredagar är ju sällan den mest spännande träningsdagen. Dock var det idag en hel del hyfsade tempon, men det kändes ändå som oftast att det var lite av en mellandag med mycket jogging. Hästarna såg fina ut och skötte sig bra.
Fredrik har med familj åkt på kryssning för att fira en 60-års födelsedag, så idag fick vi klara oss utan honom och även imorgon. Eftersom det därför var mycket att rida så började vi med första turen redan kl 6.30 imorse (nu när det är så mörkt påbörjas ridningen först 7.30) och det var verkligen totalt kolmörkt. Tack vare reflexvästar på ryttarna kunde jag med nöd och näppe urskilja dem på banan, det är inte direkt fantastisk sikt så tidigt på morgonen.
Strax före lunch kom Kurre och fixade med de plexiglas vi brukar ha uppsatta på vintern utanpå uteboxarna. Skönt att få till mer värme i boxarna i god tid innan det blir kallt. Kurre hade med sig Ingalill och hon skämde bort oss totalt genom att skura kylskåp, putsa fönster och städa i stort sett hela köket, vilken lyx! Jag som älskar när det är ordning och reda blir superglad när det är städat.
Imorgon laddar vi för träning som vanligt och naturligtvis också för söndagens tävlingar.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1