Dagbok

Stallets dagbok

Så var vi idag tillbaka i vanliga träningsrutiner igen med mestadels raskare träning på rakbanan vilket flöt på utmärkt. Arbetet med åringarna gick också vidare och det med stora framsteg. Double Down och Snowfoot reds ute i volten och för Snowfoot var det första turen utomhus med ryttare och han både travade och galopperade. Chamori sköter sig strålande och efter inledande longering och tömkörning kunde Tobias till och med sitta upp på henne i boxen, hon är hur cool som helst.
Ett extraprojekt som vi snart är klara med är en rejäl uppfräschning av kontoret. Vi har målat samt bytt en del möbler och rensat ut mycket. Än återstår lite arbete, men det är roligt att se det hela växa fram nu, det blir verkligen jättefint.
På eftermiddagen var det samrådsmöte och de mötena hålls regelbundet varannan vecka. Normalt sett är det inget jag deltar i, Patrick (Wahl) är vår tränarrepresentant. Dock hade han förhinder idag och jag lovade då att hoppa in och ersätta. Mötena brukar tydligen vara åt det kortare hållet, dock inte idag. Det tog 2,5 timme vilket kändes ganska långt, men samtidigt intressant med en hel del info om allt möjligt gällande banor och planering. 
Idag var det också startanmälan till Jägersro nästa onsdag och då har vi Chizhou och Kew Bridge i samma lopp.
Imorgon tränar vi vidare!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1