Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det då (som jag skrev i gårdagens inlägg) träning på dirttracken som gällde. Det kändes verkligen som evigheter sedan vi tränade där. Jag fick damma av klockorna som används för att kolla tempot när hästarna tränar där, det var ju kul att få användning av dem igen.
Det var roligt att se hästarna på dirttrackbanan, där har man en helt annan överblick över hela banan och man vet exakt hur snabbt de tränar och hur pass lätt de gör det, man får betydligt bättre koll helt enkelt. Trots det föredrar jag utan tvekan träning på rakbanan, det upplägget fungerar för hästarna och de svarar bra på träningen där. Förr var det alltid dirttracken som gällde, men jag tycker att för oss funkar träningen på rakbanan mycket bättre.
För hästarna blev det en annorlunda dag än vanligt och lite ombyte från rutiner kan ju pigga upp. Träningen gick bra och alla skötte sig utmärkt och såg fina ut.
Åringarna jobbar vidare och det går framåt hela tiden. De är alla just nu på olika nivåer i själva inridningsprocessen, jag ser fram emot att alla kan ridas på tur tillsammans inom en inte alltför lång framtid.
Imorgon är det lunchtävlingar på Jägersro, så för oss blir det en lite lugnare dag.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1