Dagbok

Stallets dagbok

Hemma efter en låång dag. Träning som vanligt på förmiddagen, men skillnaden för mig idag var att vi hade Höstmöte i Stockholms Galoppsällskap på kvällen. Då är det en stor nackdel att bo så pass långt bort som jag gör, det är inte så att man åker hem då på lunchen. Så det blev till att vara kvar hela dagen och kvällen. Efter ett trevligt Höstmöte blev det också ett kortare Fullmäktigemöte för oss som är med där. Så jag åkte hemifrån kl 5 som vanligt imorse och var hemma igen precis före kl 22. 17 timmmar är en lång dag, men jag måste samtidigt säga att det var väl spenderad tid.
Idag var det också förutom träningen även både startanmälan till denna söndag samt anmälningar till nästa vecka då det är tävlingar på Jägersro onsdag (den 27e) och Bro söndag (den 1a). Vi har en hel del hästar anmälda nästa vecka och nu på söndag startar vi sex hästar (och för en gångs skull kom inte alla på rad utan tvärtom väldigt trevligt utspridda lite lagom över dagen).
Imorgon är rakbanorna stängda för arbete med staketen runt dem, så då blir det till att träna på dirttracken istället.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1