Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi på väg hem med väldigt blandade känslor. Alltså vad var det där för galen otur? När starten går hoppar Perfect Girl Ester så pass snett ut att stiglädret slår i grinden och på något sätt knäpps upp. Det ska ju bara inte kunna hända och ändå gjorde det det. Så stackars Fredrik har ingen stigbygel att ta på höger sida och får släppa båda och sätta sig ner. 
Där tänkte man att loppet är totalt över, men ändå kämpar både han och Ester tillsammans i front och leder till sista biten. De blir fyra och endast 1,5 längd från vinnaren efter att inte alls ha kunnat rida finish över upploppet (även om Fredrik verkligen försökte så gott han kunde där han satt).
Vilken häst hon är! Känslan de senaste veckorna har varit att hon är i toppform och det visade hon ju verkligen. Jag tror inte någon behöver tvivla på att hon hade vunnit om Fredrik haft stigbyglar. 
Jag måste också ge en stor eloge till Fredrik som förutom bra balans också visar kämpaglöd och inte gav upp trots de här usla förutsättningarna, bra jobbat!
Dhakota skötte sig fint och avslutade sitt lopp starkt till en femteplats, men idag på en så här pass snabb bana var distansen för kort för honom. Vi är nöjda med honom och han har säkerligen också lärt sig mycket på den här resan.
Igår kväll när vi kom till hotellet och precis packade ur väskorna ur bilen så smällde det rejält och en förbipasserande sa lugnt att "där smällde det en bomb" och mycket riktigt var det något liknande. Under kvällen var det sedan som säkert de flesta läst både dödsskjutningar och överfall, Malmö känns inte som ett supertryggt ställe direkt. 
Nu har vi lämnat Skåne, men är nu istället på väg mot ishalka och masskrockar. Enligt rapporter är sista biten fram till Bro helt avstängd just nu efter minst tre olika krockar med sammanlagt närmare 20 bilar inblandade. Kommer vi ens ta oss fram sista biten? Kommer vi kunna köra hem sedan eller är vi fast i stallet till imorgon? Fortsättning följer...

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1