Dagbok

Stallets dagbok

Ganska kallt imorse igen och rakbanan hade rejält med klumpar på morgonen. Vi fick ta det lugnare med första turen än planerat, man får lov att anpassa sig efter omständigheterna och framöver lägger vi de lugna turerna först när det är kallare. Efter två harvningar och rejält med solsken så var det en helt annan bana och övriga turer kunde träna på raskt för de som skulle och det gick jättebra.
Idag kom Sandra på mycket populärt besök, lika roligt varje gång hon kommer och hälsar på oss! Hon hjälpte till med allt möjligt, både med åringarna och en massa pyssel i stallet och med hästarna, men allra trevligast var bara att hon var på plats. 
Sandra stod också för dagens roligaste kommentar; Hon kommer gående med Light Treading från walkern och säger: "Är det Lily (Light Treading) eller Anton (Power of Attorney)?
Jag stirrar förvånat på henne och tänker "är hon förvirrad, känner hon inte igen hästarna...?". Då ser jag att hon håller en extra grimma i handen och alltså frågade vems grimma det var.. :) Det missförståndet var ganska roligt får jag säga!
Det blev överhuvudtaget en trevlig och bra dag som avslutades med en hundpromenad runt området. Det enda man önskar nu är att de härligt varma graderna från förra veckan ska återkomma, att det är minusgrader varje morgon är ingen humörhöjare direkt... 
Imorgon är det lunchtävlingar på Jägersro och vi har inga starthästar. Dock laddar vi för tävlingar söndag (Bro Park), nästa onsdag (Bro Park) och nästa söndag (Jägersro), så en lugnare onsdag imorgon passar bra.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1