Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det mestadels raskare träning som gällde. De som gick lite extra raskt var:
Perfect Girl Ester ensam
Bright Light och Australian Open tillsammans
Mr Tooma Global ihop med Power of Attorney
Kew Bridge, Shylock och High Max tillsammans
Label Black och Dhakota ihop
Hästarna såg starka och övertygande ut och ryttarna var nöjda med allihop faktiskt. Utöver dessa så gick ett antal hästar precis snäppet under i tempo och det såg bra ut även där.
Åringarna Snowfoot och Double Down jobbar vidare med tömkörningen och de är mycket duktiga båda två. Varje dag lär de sig nya saker och de har också bra psyke båda två, det märks. Vissa hästar kan vara svåra med nya saker och behöva vänja sig, de här två tar det mesta med ro och är trygga i sig själva, en väldigt viktig egenskap.
Senare idag blev det ett mycket fint tillskott på åringssidan inköpt i Deauville. Auktionen började idag och pågår hela veckan och jag trodde inte på förhand att vi skulle köpa någon häst just idag eftersom de dyraste (och bäst stammade) hästarna går första dagen.
Ända från morgonen har jag fått rapporter om att det var en häst som stod ut från övriga och att det var den som gällde (men troligtvis skulle bli alldeles för dyr). Så det känns ju väldigt spännande att vi ändå lyckades köpa det här fina stoet (nr 63 i katalalogen)! Det är alltså samma auktion som vi köpte Timo Nurmos på förra året. Fredrik Otter skrev en artikel direkt efter köpet om härstamningen, jätteroligt att läsa alla detaljer: https://www.galopptips.se/nyheter/fransk-aring-pa-vag-till-sverige
Imorgon tänkte jag göra en ny bilduppdatering här på sidan!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1