Dagbok

Stallets dagbok

Nu har ett dygn passerat sedan den här fantastiska segern, men vi är nog fortfarande i ett slags glädjerus. Idag ville jag att vi i stallet skulle göra något extra av dagen. Så vi var lite fler än vanligt i stallet hela förmiddagen för att vi skulle kunna bli klara tidigare. Naturligtvis blev det lyxfika med tårta, men det trevligaste idag var en gemensam lunch för oss ute vid Bro Hofs slott/golfbana när förmiddagsarbetet var avklarat. Så trevlig miljö där (ännu mer på sommaren när man kan sitta ute) och god mat.
Det var roligt att kunna göra något extra tillsammans i all enkelhet.
På morgonen väntade vi med spänning på vilket handicaptal Timo Nurmos skulle få och det blev hela 85 vilket är rejält högt för en tvååring, delat högst rankade tvååring (med Ascot Brass) i hela Skandinavien!
Mycket glädjande också att han har tagit loppet helt perfekt och känns iskall och klar i benen, lika kaxig som vanligt och nästan lite extra pigg och peppad faktiskt. Att han kan gå ett sådant här tufft lopp där han dessutom har problem med fästet i banan och ändå ta loppet så här klockrent känns mycket bra, han är en stark häst på alla sätt.
Nu pågår planer för fullt för honom, men jag återkommer till det senare.
Idag var det också startanmälan till nästa söndag och vi har hela åtta starthästar då, så det blir fullspäckat schema!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1