Dagbok

Stallets dagbok

Fredagar brukar ju vara något av en mellandag när det gäller träningen och det blev just mellantempon idag för de flesta.
Efter träningen var avslutad var det fullt fokus på auktionen eller rättare sagt visningen av åringarna inför auktionen imorgon. Så skönt att den är på Bro Park i år och att allt ligger så nära, det var ju bara att ta sig upp till gäststallarna och börja kolla in hästar. Vi hann med ganska många idag, men mest blir det imorgon då visningen börjar redan kl 9. 
Vi kommer börjar rida tidigt imorgon och inleda med raskare träning, på det sättet hinner jag se de allra flesta hästar innan det är dags att koncentrera sig på åringar iställlet.
Vi ska ju också resa till Jägersro imorgon med Perfect Girl Ester och Haweswater för start på söndag. Tobias och Malva kommer åka vid lunch och eftersom jag behöver vara med på auktionen så flyger jag till Malmö tidigt på söndag morgon istället.
Rapport om allt kommer imorgon! 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1