Dagbok

Stallets dagbok

Vilken trevlig Stockholm Cup-dag det blev. Massor med publik, en halvtimme innan första loppet var kön till entrén hela vägen ut till bilvägen och nästan hundra meter på den vägen och det i tredubbla led! Detta måste ha varit det största publikantalet sedan invigningen.
Sedan var det också väldigt trevligt ordnat med massor med olika små tält och bord där det såldes och visades saker, det fanns något för alla. Dessutom foodtrucks och artistuppträdanden mm, men samtidigt var ändå galopptävlingarna i fokus hela tiden vilket är viktigt. När det anordnades Markoolio-konsert förra året så kom det massor med barnfamiljer för att se honom, men struntade fullständigt i hästarna. Då är det ju ingen mening alls med arrangemanget, vi vill ju att folk ska upptäcka vilken fantastisk sport galoppen är. Idag blev det hellyckat!
Man behöver inte vara megaexpert för att förstå att vi fick se något helt extra när Square De Luynes vann Stockholm Cup i joggingstil, vilken stjärna han är! Dessutom har han verkligen blivit cool, som unghäst syntes mycket nerver men han verkar ha blivit en helt annan häst nu med ett enormt självförtroende. Efter segern tog han ett extra varv och till tonerna av "Hip to be Square" kom Square de Luynes värdigt skrittande mot vinnarcirkeln med en utstrålning som få, en verklig wow-upplevelse!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1