Dagbok

Stallets dagbok

Vilken härlig seger och vilken häst han är House in Order! Trots att han inte startat sedan i maj och en extra lång distans på en bana med uppförsbacke så är han bara bäst och går ifrån starkt sista biten till en ganska lätt seger med dryga två längder. Det är faktiskt väldigt tappert och bra gjort av honom utan lopp i kroppen i ett sådant kraftprov.
Vi har alltid haft stor tro på honom, att det finns mycket utveckling i honom och det här var ett kvitto på att han är på väg att bli den häst vi tror han kan bli framöver. 
Det här var ju ett lite större lopp och även om vi blev superglada direkt när han gick i mål så tog det faktiskt en stund in glädjen riktigt sjönk in helt. Fasiken han vann faktiskt det här!
Nu är vi på väg hem efter att ha hamnat i lite köer och annat på vägen hem och bör vara på Bro Park strax efter kl 22. Hemresan går ju alltid så mycket lättare när det gått bra och även om vi nu är lite senare än tänkt så känns det helt okej.
Jag har uppdaterat kommentar om House fina insats idag och ni hittar detta som vanligt under fliken (Starter &) Resultat.
En sak till vill jag också säga, en stor eloge till ledningen på Övrevoll som verkligen är serviceminded och hjälper till med allt möjligt, smått och stort. Inget är svårt och engagemanget är hundra procent, hade alla sådan bra inställning vore det lätt i livet. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1