Dagbok

Stallets dagbok

Idag tog jag en ledig dag (även om ledig innebar en hel del skrivbordsarbete). Det var en lugnare dag i stallet och efter en lång och intensiv period inklusive flera resor med hästar (eller Fullmäktige) så har jag börjat känna mig minst sagt trött. Vi kommer dessutom resa till Göteborg under natten mellan lördag och söndag, så det kändes ganska nödvändigt att få sova ett par extra timmar och ladda batterierna. Man gör ett bättre jobb med återhämtning emellanåt.
I stallet var det som sagt lite lugnare och jag fick rapporter under dagen om att allt var bra och att träningen som var mest åt det lugnare hållet hade gått helt enligt plan.
Som utlovat har jag nu uppdaterat med nya bilder idag. Jag hade en plan på en hel del träningsbilder av mer modest kvalitet som jag tagit själv. När jag såg Wolframs fina bilder från tävlingarna så övergav jag snabbt den idén och nu blir bilduppdateringen helt på tävlingsbilder istället. Det är ju betydligt roligare när bilderna är så här fina, det är något helt annat det. Kolla in dem under fliken Veckans Bilder!
Imorgon är det träning som vanligt under förmiddagen samt förberedande packning. Under natten sedan lastar vi och åker till Göteborg, men uppdatering här kommer innan dess.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1