Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen inleddes med ösregn vilket enligt prognosen skulle hålla i sig hela förmiddagen. Dock slutade det faktiskt regna redan efter någon timme, vid sjutiden hade det avtagit och vi kunde släppa ut hästarna i hagarna som vanligt. 
Gårdagens duktiga kval och starthästar mådde fint idag och hade tagit sina lopp bra.
Det var grästräning för tvååringarna idag och vi passade så klart på att träna de som inte kvalade eller startade igår, dvs A Ragman och Eye for an Eye. De fick galoppera på i ganska gott tempo ett varv och såg fina ut båda två.
I övrigt var det blandad träning, Approach gick ett längre snabbjobb som såg bra ut medan de flesta andra cantrade på åt det raskare hållet. Det var även några som höll sig i lite lugnare tempon. 
Vi fortsätter att variera mellan dirttracken och rakbanan med klar majoritet på rakbanan. Det finns ganska enkla åtgärder eller snarare skötselrutiner som skulle få dirttrackbanan mer som vi tränare önskar, dvs med mer svikt i botten. Positivt är att vi nu har ett banråd som har möten (eller samrådsmöten) med representant för tränarna där vi kan framlägga önskemål. Dock hade jag nog hoppats att man kommer igång med nya rutiner direkt och inte drar på det i onödan. 
Idag var det startanmälan till kommande onsdag och vi har då sex hästar till start, så det blir en fullspäckad dag. Vilka det blir ser ni under fliken Starter (& Resultat).
Imorgon tänkte jag äntligen få till en ny bilduppdatering här på sidan igen, det har dragit ut på tiden då det varit mycket annat. Vi uppdaterar ju annars mest hela tiden på Facebook och Instagram (sök på Stall Malmborg så hittar ni oss!), men även här ska det så klart bli bilder emellanåt och det kommer alltså imorgon.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1