Dagbok

Stallets dagbok

JA till Vintergaloppen! Det var ett viktigt beslut som togs idag och med röstsiffrorna 24 för och 11 emot så blev det ändå ett tydligt ja till att tävla året runt.
Jag tror att detta var ett viktigt beslut för hela galoppsporten i Sverige, oavsett om man är för eller emot att starta hästar på vintern. För att behålla alla galoppintresserade aktiva samt att hästantalet inte ska sjunka (utan hellre öka) så är det oerhört avgörande att vi inte står utan möjligheter att tävla under mer än fyra månader varje år.
Jag tror också det är viktigt att dirttrackbanan inte får frysa ihop på vintern, de två vintrar den har fått göra det nu så har det tagit alltför lång tid innan tjälen släppt på våren.
Nu är beslutet taget och sedan ska mer arbete till med att planlägga tävlingsdagar, skötsel av banan under vintern mm, men det får ju de som är ansvariga för respektive sak sköta så klart.
Nu sitter vi på flygplatsen och väntar på flyget hem. Själva stämman gick mycket fortare än beräknat. Det hade varit himla skönt att kunna komma hem några timmar tidigare och i min enfald trodde jag man kunde få åka med ett tidigare plan i mån av plats. Det tyckte dock inte SAS trots att det fanns massor med platser lediga, de var inte direkt serviceminded... Vi får helt enkelt sitta här och dricka lite kaffe eller juice och vänta.
Det var uppstigning kl 4.30 imorse och det blir en rätt lång dag. Dock var det värt det utan tvekan när resultatet blev så bra!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1