Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det blandad träning. Några på dirttracken och lite fler på rakbanan. Dessutom var det grästräning för tvååringar och då passade vi självklart på att träna alla våra där. Timo Nurmos och Dhakota tillsammans och därefter A Ragman med Eye for an Eye. Det är mycket värdefullt att få den här träningen på banan varje gång den erbjuds, att de är så vana vid den som möjligt. Glädjande nog skickades i veckan ut datum med planerad grästräning så vi vet redan nu när vi får träna där framöver.
Ett snabbjobb reds idag och det var Perfect Girl Ester som jobbade ensam på ett övertygande sätt. Hon startar på onsdag i SM för Sprinters, men motståndet är minst sagt tufft och hon är ensam treåring mot äldre elit. 
Förutom hon startar på onsdag även Mr Tooma Global och Dhakota samt kval för Timo Nurmos. Det här är alltså SM-dagen med fina lopp, känns lite ovant bara att en sådan dag rids på en vardagslunch.
Imorgon är det en del raskare träning som gäller!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1